onsdag 11. mars 2009

WOW - en Hundeutstilling




4 kommentarer:

  1. La oss snakke om hund. På bildet over ser vi Laika in Suit. Historien om Laika er veldig trist, faktisk en av de tristeste historiene om hund i rom noensinne. Jeg orker ikke snakke mer nå.

    SvarSlett
  2. greitt, tenkte jeg skulle ha meg en rosa hund... det var før jeg møtte rin-tin-tin. I wish. Gjorde mye rart der, men så fikk jeg dette brevet, etter at jeg hadde skaffet hunden, at jeg skyldte kontingent. Det går bra, men fikk straks et brev etter som jeg nærmest skyler livet til. Trodde dette var fritt, litt mitt. Men siste skanske har gått. Lykke til Arne, vi er ikke mer en mennesker på jord, eller av og til en hund etter det. Mvh christel

    SvarSlett
  3. Og sånn går det, hver dag er jeg inne på finn.no, og leter eller sr mer etter no gratis. Katt på katt, en og annen rottwiler sitter der i sofaen og r 6 år..katt opp og katt nd. Min katt krabat ble ni, siden jeg ikke deltar med rin-tin-tin, må det være i orden at jeg tar han med? Han er ganske grei, hvis ingen hunder løper direkte på`¨n
    så lenge han har meg innenfor synet sitt, tror jeg det kan bli riktig så morsomt, arne. Han er 10 kilo maincorn, and full of himself...mvh christel ekemo karlsen si i fra. Jeg har sett ham sitte på schaefere, og fått pikr til å løfte grand danoirs. Han kan!

    SvarSlett
  4. Du er flink ! arne som kommer på dette. Hold perspektivet... malerir ja, mn nå er dt ditt ansvar, ja så å si..Deettee klarer du md glans!

    SvarSlett